Sesongavslutningen for 2014 gikk av stabelen igår. Det var godt med fremmøte og konkurransen ble litt mer spennende enn vi kunne forutse. Et lite nøkkelord for 2014 sesongen er «ingenting er avgjort før alle er i mål» 🙂

Gisle Fagerholt ledet med 40 poeng over Stian Sundt sine 24 før løpet på lørdag. Det var da bare to poeng ned til Sven Lindquist sine 22. Det ville si hvis Sven fikk en bedre plassering enn Stian ble det uavgjort etter race 1. Det som skjedde i race 1 var som følger:
Gisle måtte bryte med motorhavari, Oddvar vant racet med god margin ned til…..Stian som havnet på en 2 plass. Han fullførte med nød centimeter før Thor Nerbråthen som kom som en kanonkule på nest siste race i år. Thor har sin aller første sesong i BMW Cup og har brukt sesongen på å varme opp, for dette tempoet har vi ikke sett tidligere. Dermed endte Sven på 4 noe som ga Stian en kraftig poeng ledelse og ett grep om andre plassen totalt.

Etter Race 1 stod Gisle fortsatt med sine 40 etter som han fikk en DNF, han var heller ikke i stand til å starte race 2 da han motoren hadde mistet trekkraft.
Poengstillingen etter race 1 ble som følger:

Gisle 40
Stian 32
Sven 26
Oddvar 18
Thor 10

Med andre ord HVIS Stian vant race 2 ville han ende på 42 poeng og ta ledelsen på serien!!!
Race 2 hadde en spennende start. Sven ble plassert en billengde for langt bak av en eller annen grunn. Oddvar var raskest ut av BMWene og Stian fulgte etter han selvom han egentlig hadde dårligste startspor.
Det tok ikke lang tid før Thor kom helt opp på fangeren til Stian og kampen var igang. Thor prøvde seg på en senere innbremsing på innsiden av Stian og snurret av banen. Da var det bare Sven igjen som kunne true Stian.
Etter tett racing i 12 runder endte race 2 som følger:

Oddvar 10
Stian 8
Sven 6
Thor 4
Gisle DNF

Det vil si det samme som at Gisle og Stian endte med 40 poeng BEGGE to!!!! Gisle ble ,med bedre plasseringer i de 4 første løpene,
Totalvinner i BMW Cup 2014, Stian nr 2 og Sven nr 3 🙂

Strålende avslutning på årets sesong med strålende vær og spennende kjøring. Utrolig bra arrangement av Corsa Italiana som alltid 🙂

Vi i BMW CCN Racing vil med dette takke alle som har deltatt, Racing NM og Corsa Italiana for årets sesong.

Vi ser frem mot 2015 nå og kan bekrefte at vi har fått henvendelser fra 6 nye biler som forhåpentligvis blir klare til første løp på våren.