Nå er det kun ett løp igjen av BMW Cup sesongen og det går mot en nervepirrende avslutning på Rudskogen lørdag den 27/9.

Gisle Fagerholt har fått regjere i ensom majestet da Karl-Magnus Felumb har vært satt ut med tekniske utfordringer så langt i år. Dette har gitt Gisle og hans grå 336i en ledelse på 16 poeng over nummer 2 i Cupen Stian Sundt. Det vil med andre ord si at det skal litt til at seieren ryker for Gisle, men det skal fortsatt kjøres 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Nedover i rekkene derimot er det relativt close race. Stian sitter som sagt med 24 poeng etter 2 stk 3. plasser og en 2. og en 4. plass mens Sven Lindquist følger tett etter med sine 22. Oddvar Dreyer med sine 8 og Thor Nerbråthen med 4 er også med da de kan få 10 poeng for seier, 8 for 2., 6 for 3. osv..

Dette blir spennende 🙂 Følg med videre 🙂