Da er alle datoer for 2013 satt. Det blir et spennende år med mulighet for kjøring på flere baner enn bare Rudskogen. Nytt for i år er samarbeid både med BMW Cup i fra Sverige samt løp med Racing NM, og selvfølgelig fortsetter vi vårt veldig gode samarbeid med Corsa Italiana. Under løpene med Racing NM vil vi kjøre egne heat som gjesteklasse.

Under løpene med Corsa Italiana vil deltakeravgift muligens gå opp i forhold til i fjor, mens under løpene med BMW Cup Sverige vil det være 2000kr pr helg. Under løpene med BMW Cup Sverige er det krav om minimum sekspunktsbur/helbur.

Her er datoene og lokasjoner:

– 4. mai: Mantorp, Sverige – BMW Cup Sverige og BMW Cup Norge
– 7-9. juni: Racing NM – Rudskogen – Corsa Italiana og BMW Cup
– 10. august: Rudskogen
– Corsa Italiana, BMW Cup og eventuelt CAR Svezia
– 13-15. september: Racing – NM Vålerbanen – Corsa Italiana og BMW Cup
– 21. september: Gelleråsen (Karlskoga), Sverige – BMW Cup Sverige og BMW Cup Norge
– 29. september: Rudskogen – Corsa Italiana og BMW Cup
Det arrangeres to løp pr helg, og man må ha minimum 6 løp for å tellende poeng i Cupen. Om du ikke har mulighet til å delta under alle disse helgene er det allikevel mulighet for å få en meget god racingsesong.